Algemene informatie


Betaling

Als je een bestelling doet in de webshop krijg je hier een bevestigingsmail van, hier in staat het bedrag dat je over kan maken en waar naartoe je het kan overmaken. Gelieve dit binnen 2 werkdagen te doen.

 

Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat je vergeet te betalen, vandaar dat je altijd na 2 werkdagen een herinnering krijgt. Is de bestelling 2 werkdagen na de herinnering nog steeds niet betaald zal deze geannuleerd worden.


Verzending

Standaard zijn de patronen via een linkje in de verzendbevestigingsmail in PDF bestand te downloaden, je vind deze link samen met het bijhorende wachtwoord onder het kopje opmerkingen

 

Mocht je het patroon op papier via de post willen ontvangen kan je dit aanklikken bij verzendmethode, er komen dan wel print- en verzendkosten a €4,50 bij. Wij doen ons best je bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden.

 

Heb je een patroontje besteld? Dan volgt altijd automatisch een bestelbevestiging. Heb je niks ontvangen? Kijk even in je reclame/spam box. Staat hij daar niet bij dan mag je me altijd een berichtje sturen!


Social media

Natuurlijk hebben wij van By Rylana een eigen Facebookpagina en Instagram:

Facebook.com/ByRylana

Instagram.com/ByRylana

 

Ook hebben wij een hele gezellige haakgroep, word je ook lid?

https://www.facebook.com/groups/663047930811232/?ref=share